Horoscop

Horoscopul zilei de 10 Octombrie. Care sunt zodiile care au probleme de sănătate?

Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019 vine cu vești mai puțin plăcute pentru nativii zodiilor Berbec și Taur, care se pot confrunta cu probleme de sănătate. Se anunță o zi tensionată și pentru cei născuți în zodiile Gemeni, Scorpion sau Săgetător. Iată care sunt previziuniule astrologice importante din horoscopul pentru 10 octombrie 2019.

Horoscop 10 octombrie 2019. Nativii din Berbec și Taur au nevoie de odihnă

Așa cum astrologul StiriMondene.info a prevăzut și în horoscopul lunar, nativii zodiei Berbec trec printr-o perioadă în care trebuie să fie atenți la eventualele probleme de sănătate. Pentru ziua de 10 octombrie, horoscopul aduce atenționări legate de stările confuze și solicitante, care îi pot epuiza psihic pe Berbeci. Există însă o rezolvare: nativii acestei zodii au nevoie de mai multă odihnă, trebuie să se menajeze pentru a nu a avea de suferit din punct de vedere fizic.

De asemenea, tot din horoscop aflăm că pentru cei născuți în zodia Taur ziua de 10 octombrie va fi una plină de fluctuații pe plan emoțional, iar stresul și suprasolicitarea le-ar putea crea probleme de sănătate. Așa că, atenție! Cu mult calm și odihnă, lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Citește previziunile complete în horoscopul zilei de 10 octombrie 2019.

Horoscop 10 octombrie 2019. Zodiile Gemeni, Scorpion și Săgetor trebuie să evite certurile

Nu este o zi bună din punct de vedere astrologic nici pentru aceste 3 semne zodiacale. Nativii zodiilor Gemeni, Scorpion și Săgetător s-ar putea lovi de probleme atât pe plan personal, cât și profesional. Conflictele pot fi, însă, ținute sub control, dacă emoțiile sunt și ele controlate.

Gemeni

Gemenii sunt avertizați că trebuie să aibă grijă în cine au încredere, dar și că tensiunile de la locul de muncă pot degenera în conflicte, dacă situațiile delicate nu sunt tratate cu diplomație și tact. Vestea bună pentru Gemeni este că în această săptămână s-ar putea îndrăgosti, așa cum anunță horoscopul săptămânal.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt predispuți la conflicte în relația de cuplu, iar unele dialoguri ar putea degenera. Ce este de făcut? Nativii din Scorpion trebuie să evite subiectele sensibile, pentru a nu risca o ceartă cu persoana iubită. Puțin tact nu strică. Și poate fi o perioadă bună de îmbunătățire a relației cu partenerul, așa cum indică și previziunile astrologice lunare.

Săgetător

Și zodia Săgetător stă sub semnul unor situații tensionate pe 10 octombrie. Reproșurile, criticile ar putea apărea în această zi, în familie. Dacă aceste conflicte nu pot fi evitate, atunci soluția este să încerce să nu pună la suflet și să treacă peste eventualele acuze sau critici. Ar fi cazul ca nativii zodiei Săgetător să se relaxeze mai mult, cu activități care să îi scoată din rutină.

Săptămâna 7 – 13 octombrie 2019 este marcată de tranzitul planetei Venus în zodia Scorpion, iar energia sa este una negativă. Sentimentele vor fi duse la extrem pentru mai multe zodii, iar relațiile de cuplu sau cele de la locul de muncă pot avea de suferit dacă acționăm la primul implus. Iar acest lucru se va accentua pe 10 octombrie 2019, așa cum aflăm din horoscopul acestei zile.