Vedete

Detalii picante și detaliate despre cum o satisfăcea Ștefan Bănică Jr. pe Andreea Marin, Cum făceau amor Ștefan Bănică Jr. și “Zâna” Andreea Marin

Într-un moment de sinceritate maximă și dezinvoltură, Andreea Marin a vorbit despre partidele de amor cu Ștefan Bănică Jr. În timpul mărturisirilor, fosta “Zână” a surprizelor a dezvăluit și ce îi plăcea să facă înainte de momentele intime.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2013

După divorțul de acum șase ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au refăcut viețile, au familii frumoase, iar fiica lor este singura care îi mai unește. În trecut însă, pe vremea când erau soț și soție, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare când a primit întrebări despre viața sexulă. Ea a lăsat să se înțeleagă că îi plăcea să joace table înaintea partidelor de amor cu cel de-al doilea soț.

“Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a declarat Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.