Vedete

Cine v-a prezenta “Gospodar fără pereche”, după plecarea Anamariei Prodan!

“Gospodar fără pereche” va avea altă prezentatoare după ce Anamaria Prodan și-a anunțat plecarea de la Pro TV chiar la scurt timp de la debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a explicat și motivele pentru care a luat decizia să renunțe la show-ul de televiziune. “Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă Gospodar Fără Pereche, numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări. Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Sexy-impresara a vorbit și despre cel de-al doilea sezon al emisiunii, dar și despre vedeta care o va înlocui. “Sezonul ăsta o să fie exact cum v-am zis de la început, fabulos!Primul episod, am intrat în forță. Acum, cu siguranță, și o să fie surpriză plăcută, vine cineva după mine, la fel de puternic, care o să vezi, o să-i însoare pe toți”, a spus Anamaria Prodan.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a avut și un mesaj pentru producătorii show-ului, dar și pentru postul Pro TV. “Și le mulțumesc tare mult, pentru că știi că în general nimeni nu te lasă să pleci așa din proiect, dar d-aia îi iubesc atât de mult eu și d-aia am relația asta specială cu PRO-ul, că m-au înețeles așa până la ultima rugăminte”, a completat Anamaria Prodan.