Știri

Ce cantitate de droguri au confiscat polițiștii la noi in țara!

Polițiștii din Satu Mare au făcut 12 percheziții la membrii unei grupări de traficanți de droguri, de la care au ridicat peste un kilogram de substanțe interzise, 100 de grame de bijuterii și bani. Doi dintre membrii rețelei au fost reținuți.

Potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare, polițiștii au făcut, luni, 12 percheziții domiciliare în Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

În urma acestora, oamenii legii au confiscat peste un kilogram de substanțe interzise, 100 de grame de bijuterii, 35 de telefoane și bani.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile”, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare.

Șapte persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Satu Mare, iar două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.