ExclusivȘocȘtiri

Concurentul-vedetă de la mega-showl Gospodar fără pereche al PRO TV s-a bătut cu un șofer


StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini de-a dreptul șocante. Unul dintre concurenții show-ului TV “Gospodar fără pereche” se pare că a fost protagonistul unui episod extrem de violent, care a avut loc într-o benzinărie din Târgu Neamț. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor detalii și imagini șocante care-l au în prim-plan pe unul dintre concurenții show-ului ”Gospodar fără pereche”, difuzat de PRO TV.

Încăierare în benzinărie

Potrivit sursei citate, IT-istul Radu Stan, un tânăr de 28 de ani care își caută jumătatea prin intermediul show-ului difuzat de PRO TV, ar fi fost implicat într-un episod violent. Mai exact, tânărul fermier s-ar fi încăierat cu un alt bărbat, în urmă cu câteva zile, într-o benzinărie din Târgu Neamț.

În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, care par să fie surprinse de una dintre camerele de supraveghere din stația de alimentare, se vede destul de clar cum cei doi bărbați se încaieră după ce au purtat o discuție aprinsă. În urma unui schimb de replici ce par să fie extrem de acide, concurentul de la ”Gospodar fără pereche” îl bruschează pe celălalt bărbat. Încăierarea dintre cei doi a avut loc sub privirile stupefiate ale celor din jur.

Radu Stan și celălalt bărbat au fost despărțiți cu greu de câțiva martori ai incidentului. Din câte se pare, doar intervenția promptă a unui echipaj de poliție a făcut ca încăierarea dintre cei doi bărbați să nu aibă urmări extrem de grave.

Concurentul de la ”Gospodar fără pereche” (în stânga), protagonistul unui eveniment violent

Cine este gospodarul fără pereche

Radu Stan este specialist în IT, dar conduce o fermă agro-turistică în Târgul Neamț. Tânărul care speră să își găsească ”jumătatea” în emisiunea prezentată de Anamaria Prodan ar fi preluat afacerea familiei, pe care ar fi înființat-o tatăl său în urmă cu ceva timp.

În prezentarea de la ”Gospodar fără pereche”, Radu Stan s-a descris ca un tânăr dedicat muncii, care pune mereu umărul la treabă și care este dispus să se murdărească pe mâini. El afirmă că este un tip introvertit, dar căruia îi place distracția.

Radu Stan este specialist în IT, dar conduce o fermă agro-turistică în Târgul Neamț

Acesta a mai afirmat că își dorește o parteneră care să aibă o gândire realistă asupra vieții, să aibă umor, să-și spună punctul de vedere și să-i placă animalele. Aleasa n-ar trebui să fie mov sau roz în păr, să nu fie mai înaltă de 1,80 m și să poată susține o discuție cu ea, a mai precizat concurentul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]