Știri

Un bărbat de 73 de ani vrea să devină tată după ce s-a logodit cu o femeie de 33 de ani!

Povestea de iubire dintre Rachael Roberts și Nev McDermott a făcut înconjurul lumii și a stârnit un val de controverse în lumea internauților. Principalul motiv este diferența mare de vârstă dintre cei doi parteneri: ea are 33 de ani, iar el, 73. Părerile și privirile răutăcioase ale celor din jur nu i-au făcut să renunțe la dragostea lor, dimpotrivă: și-au consolidat relația și… s-au logodit. Tânăra abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă, dar cel mai mult își dorește un copil cu bărbatul iubit.

Povestea de iubire care a făcut înconjurul lumii: diferența de vârstă este de 40 de ani

Rachael Roberts, o tânără din New South Wales, Australia, și-a cunoscut sufletul pereche pe când avea 28 de ani, în timp ce conducea pe una dintre străzile orășelului. Pe atunci Nev McDermott împlinise onorabila vârstă de 68 de ani.

“Eram cu mașina prin oraș și l-am observat pe Nev așteptând în stația de autobuz. El locuia la o stradă distanță de mine și, având vârsta de 68 de ani, el suferise o operație de înlocuire a articulaţiei genunchiului. Nu l-am putut lăsa acolo, în stația de autobuz, așa că i-am zâmbit și i-am spus: «Îți ofer o cursă cu mașina». Îl găseam destul de frumos, chiar dacă eu aveam 28 de ani, iar el era mai mare cu 40 decât mine. Nev știa că îmi pierdusem iubitul tată, Allan, care s-a stins în urma unui infarct, astfel că m-a întrebat cum eram eu și mama mea, Hazel, care avea atunci 63 de ani”, a povestit Rachael Roberts în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor de la The Sun.

Rachael Roberts vrea să-l facă tătic pe logodnicul ei de 73 de ani

La un moment dat, bătrânul, care se sprijinea într-un cadru metalic, s-a oferit să o ajute la treburile din grădină și, ulterior, să renoveze casa. Astfel, ei s-au văzut zi de zi timp de două luni, iar flacăra iubirii s-a aprins în inimile lor.

“Primul nostru sărut a fost electric (…). După câteva zile, i-am zis lui Nev să se mute cu mine și cu mama. Aveam emoții când i-am spus mamei că suntem împreună, iar acum vreau ca Nev să stea cu noi. Și Nev avea emoții, dar nu avea de ce, pentru că mama l-a îmbrățișat”, a mai declarat Rachael Roberts.

Atunci când merg pe stradă, pentru a se proteja de bârfă, cei doi se prezintă ca bunic și nepoată, deși, oficial, Rachael Roberts a acceptat să îi fie soție și poartă cu mândrie inelul de logodnă. În vârstă de 33 de ani, ea visează chiar să rămână însărcinată: “Aș fi extaziată dacă aș rămâne gravidă, dar știu că sunt șanse mici să se întâmple și m-am împăcat cu ideea. Nev merită”.