Știri

Black Friday 2019! eMAG pune la bătaie reduceri imbatabile!

Black Friday 2019 eMAG 15 noiembrie.  Reprezentanții  eMAG au anunțat data de 15 noiembrie  pentru Black Friday 2019 la eMAG. Iată ce trebuie să știi despre reduceri și cum poți intra mai repede în posesia cumpărăturilor. 

Black Friday la eMAG, dar și în alte magazine din România, este evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi, cunoscută și drept Vinerea Neagră.

Black Friday 2019 eMAG 15 noiembrie. Ce trebuie să știi

Printre produsele care se regăsesc în ofertă de Black Friday în România se număra televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope, dar și vacanțe și servicii. Asta pentru că Black Friday 2019 eMAG 15 noiembrie înseamnă și reduceri de la partenerii din Marketplace.

Pentru că în ziua de 15 noiembrie când se dă startul reducerilor la eMAG, stocul prodeuselor dispare destul de repede, reprezentanții magazinului online recomandă să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.  De asemenea, pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday, vei achita comenzile  foarte repede.

După plasarea comenzii în ziua respectivă, produsele selectate de ține sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier sau la un oficiu poștal, după cum alegi la finalizarea comenzii.  Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livrează direct de către aceștia, prin curier. Nu le poți ridica personal, iar costul de livrare este comunicat înainte să finalizezi comandă.

Black Friday la eMAG 2018

Pentru reducerile de Black Friday la eMAG, în 2018, au fost incluse în promoție peste 3.000.000 de produse, cărora li s-au adăugat oferte speciale de la 6.100 de parteneri din Marketplace. Printre acestea s-au numărat bilete de avion și la festivaluri, pachete turistice, servicii de înfrumusețare, ceasuri de lux sau metale prețioase.

În topul vânzărilor au intrat electrocasnicele mici, televizoarele, telefoanele, alături de produse IT, pentru casă și bricolaj, articole fashion și de îngrijire personală. Pe lângă mii de smartwatch-uri și console de jocuri, au fost adăugate în coș mașini și sute de mii de anvelope de iarnă, precum și alte produse de sezon: freze de zăpada, aeroterme, instalații de brad și jucării.

eMAG, inițiatorul Black Friday în România

Termenul de Black Friday, sau Vinerea Neagră, așa cum se traduce în limba română, este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu reduceri semnificative. Acest prilej atrage, în replică, un val incredibil de cumpărători, care aproape că golesc stocurile magazinelor online și rafturile unde se găsesc produsele cele mai atractive.

Termenul de Black Friday a fost folosit pentru prima dată în Statele Unite,,  pentru a descrie traficul catastrofal din ziua de vineri care urma sărbătorii de Thanksgiving Day – Ziua Recunoștinței. Și tot în Statele Unite, imediat după Ziua Recunoștinței se dă și startul la reducerile de Crăciun. Astfel,  începând de acum trei decenii, termenul de Black Friday și reducerile de Crăciun fost asociate  și așa le-a rămas numele până în ziua de azi. Popularitatea de care s-a bucurat acest fenomen în Statele Unite i-a determinat și pe retailerii din alte țări să preia conceptul de Vinerea Neagră. Așa s-a întâmplat și în România, unde Black Friday se ține începând din 2011. Mai exact, în toamna anului 2011,  eMag a organizat pentru prima dată Vinerea Neagră în România.