Știri

Care este cursul valutar, azi 4 Octombrie 2019? Afla acum!

Vești neplăcute, dar și vești bune vin în această dimineață de 4 octombrie de la casele de schimb valutar. În timp ce euro s-a scumpit în comparație cu valoarea anunțată la şedinţa precedentă, dolarul s-a ieftinit. Și… sunt surprize și la celelalte valute principale.

Curs valutar BNR 4 octombrie 2019

Cursul valutar pentru azi, 4 octombrie 2019, nu a fost deocamdată comunicat de oficialii de la BNR, pentru că el este afișat zilnic la ora 13:00. Rămâneți pe StiriMondene.info, site-ul nr. 1 din România, ca să fiți primii care aflați datele furnizate de reprezentanții Băncii Naţionale a României, pentru că imediat ce acestea vor fi făcute publice, ele vor apărea și în acest articol.

Prețul unui euro:

Cursul dolarului american:

Francul elvețian a fost cotat la:

Lira sterlină a ajuns să coste:

Curs valutar la casele de schimb 4 octombrie 2019

Potrivit cursului valutar interbancar înregistrat la primele ore ale acestei dimineți, un euro era cotat la 4.7491 de lei, față de 4.7483 lei, curs anunțat ieri de oficialii Băncii Naţionale a României (BNR). Moneda americană, cotată indirect în piaţa românească prin raportare la paritatea euro/dolar, a scăzut la 4.3284 de la 4.3361, cât a fost la cotaţia din şedinţa precedentă.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, și francul elveţian este în scădere: costă 4.3264 lei, în comparație cu 4.3318 lei, curs de referință anunțat în cursul zilei de ieri de BRD. Lira sterlină are o valoare mai mică decât cea înregistrată ieri: 5.3431 lei de la 5.3286 lei.

Curs valutar interbancar, valabil pentru dimineața zilei de 4 octombrie 2019 © cursbnr.ro
Curs valutar interbancar, valabil pentru dimineața zilei de 4 octombrie 2019 © cursbnr.ro

Cursul valutar interbancar variază permanent pe toată perioada zilei de tranzacționare, în funcție de cerere și ofertă. Cursul valutar este un indice de referință, motiv pentru care fiecare casă de schimb valutar poate practica prețuri proprii pentru valute. Cursul te ajută să evaluezi leul în comparație cu celelalte monede internaționale și a direcției în care se îndreaptă economia.