ExclusivȘocSportȘtiri

Primele informații despre noul iubit milionar al Simonei Halep. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei tenismene?

Toni Iuruc este milionarul care a scos-o pe Simona Halep la o cină (mai mult decât) intimă. StiriMondene.info, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini și amănunte de ultimă oră. Surse DAS, categoria A, susțin că super-campioana de la Wimbledon a început o relație cu un afacerist în vârstă de 40 de ani. Atenție, urmează fotografii și detalii în premieră națională.

La 27 de ani, Simona Halep trăiește cel mai mare succes din cariera sa. Succesul de la Wimbledon, al doilea Mare Șlem din palmaresul sportivei din Constanța, îl depășește ca intensitate pe cel realizat în 2018 la Roland Garros. La revenirea în România, sportiva noastră a fost întâmpinată ca o regină. A fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul “Henri Coandă”. Campioana a stat foarte puțin alături de cei care au așteptat-o, a făcut cu mâna și apoi a plecat.

Început de relație cu un milionar machedon

S-a retras în Complexul Rezidențial Stejarii, unde, pentru câteva ore, și-a tras sufletul. S-a odihnit, după care a ales să meargă în oraș. Nu singură, ci alături de Cosmin Hodor, soția acestuia și… Toni Iuruc. Un milionar machedon, iubitul ei, un tip inteligent, care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme.

Surse DAS, categoria A, certificate astfel de Departamentul de Anchete Speciale al StiriMondene.info, site-ul nr. 1 din România, susțin că frumoasa și atrăgătoarea Simona Halep și Toni Iuruc, primul bărbat cu care s-a afișat după izbânda de la Wimbledon, sunt la început de relație. Mai pe scurt chiar iubiți! Ex-liderul WTA, care arăta senzațional, și iubitul milionar s-au simțit perfect la un restaurant de lux din Capitală. Au fost discreți și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență. Lucru, de altfel, de lăudat!

AFLĂ AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ÎNTÂLNIREA DE LA RESTAURANT DINTRE SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC ȘI CINE LE-A REZERVAT MASA

Legătura dintre Toni Iuruc și Sorin Oprescu

Înființată în 2002 de Toni Iuruc, în colaborare cu alți trei parteneri, agenția full service AdVenture s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Capitalei și în următoarele campanii. Potrivit paginademedia.ro, în portofoliul agenției de publicitate se regăsesc clienți precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu și producătorul de lapte Lactag.

De altfel, unul dintre asociații lui, Alex Zamfir (care i-a fost și coleg de liceu la I.L.Caragiale), este omul care, probabil, îl cunoaște cel mai bine pe Toni Iuruc. Zamfir a povestit pe blogul lui mai multe episoade care-l leagă de noul bărbat din viața Simonei Halep. Unul dintre aceste episoade se referă la o fostă iubită a lui Toni: ”Toni avea o gagică nouă care sper să nu citească acest post. Și vine să mă ia de acasă să mergem la ziua ei. De cum intră îmi zice:

“– Băi, Zamfire, vreau să îi scriu ceva frumos, original, s-o impresionez.

Bravo!

Nu-i scrii tu?

Nu, mă, tre să-i scrii tu ca să fie din suflet.

Ai dreptate. Dă-mi felicitarea aia de la C. să mă inspir din ea.

C., iubita mea de atunci, îmi scrisese o declarație de dragoste frumoasă rău. Îi dau lui Toni felicitarea și îl văd că începe să transcrie.

Ce faci, mă?

Zamfire, e prea mișto, eu nu sunt în stare să scriu de-astea, chiar vreau s-o impresionez. Plus că cine-o să afle?

Exact, cui i-a dus să-i povestească prietena lui Toni despre ce băiat minunat are ea, cu vorbele la el? Când m-am văzut cu C. mi-a zis doar atât:

Frumos mai scrie Toni ăsta!

Simona Halep, cerută de soție pe aeroport

Simona Halep a sosit, luni, în România cu trofeul de la Wimbledon. Îmbrăcată lejer, într-un costum sport alb, ea a fost așteptată pe Aeroportul Otopeni de foarte mulți fani. Unul dintre ei a atras însă atenția tuturor. Purta asupra lui un mesaj care a atras atenția mulțimii! Acesta a ieșit ușor în evidență pentru că purta o pancartă cu un mesaj uluitor: ”Simona, vrei să fii soția mea?”. Sportiva noastră nu a apucat să răspundă cererii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]