Vedete

Leon, fiul lui Kamara a suferit 5 intervenții cu celule stem! Care este starea lui de sănătate in momentul de față?

Kamara a acceptat să ofere un interviu în urmă cu câteva ore despre starea de sănătate a fiului său care se luptă să trăiască. Noile informații sunt bune, spre bucuria cântărețului și a fostei sale soții, pentru că Leon se simte foarte bine după cele cinci intervenții cu celule stem.

Kamara, noi informații despre starea fiului său care se luptă să trăiască

Cunoscutul artist a mărturisit că băiatul său a fost programat pentru un control, în urma căruia medicii vor stabili exact care sunt progresele. Ulterior, Leon va fi supus unei noi intervenţii pentru alungirea muşchiului și, ulterior, speră toți membrii familiei, micuțul va putea merge.

“Acum a evoluat mult mai mult după cinci intervenții cu celule stem. Au îmbunătățit partea cognitivă și poate să lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima intervenție a înțeles că face un tratament. După a treia intervenție s-a ridicat singur în fund. După toată treaba asta, la a cincea intervenție nu s-a mai ridicat singur. Își dă seama și de capacitățile lui și dacă ar fi să cadă știe că nu ar putea să se ridice mereu”, a declarat Kamara în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Băiețelul artistului va fi operat din nou cu celule stem la sfârșitul acestei luni, iar cea de-a șaptea intervenție chirurgicală încă nu a fost programată, însă costul ei se ridică la 10.000 de euro.

“Progresele îți dau și mai multă putere. La el cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el. Și acum se uită la noi. Luna aceasta Leon va face o intervenție la sfârșitul lunii octombrie pentru a șasea intervenție cu celule stem, apoi vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania. Și dacă totul merge bine continuăm kinetoterapia și fizioterapia. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro”, a mai povestit artistul.