ȘtiriVedete

Ana Maria Prodan arată senzațional și fără pic de machiaj!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România, la cei 46 de ani se poate lăuda nu doar cu carieră de succes în lumea fotbalului, ci și cu un trup de invidiat.

Impresara a publicat o fotografie cu ea, cu un coc lejer și fără pic de machiaj, în timp ce se relasează. Acum vedeta a adoptat un stil ce îi vine de minune, părul foarte lung și haine care mai de care elegante, menite să îi pună în evidență personalitatea.

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul siluetei sale

Anamaria Prodan a reușit să slăbească, iar acum are o siluetă de invidiat. Sexy impresara a dezvăluit faptul că alimentația bio, ca pe vremea bunicilor, a ajutat-o extrem de mult pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. Fructele, legumele, brânzeturile și carnea bio pe care le cumpără de ani buni de la aceiași furnizori din piață nu îi lipsesc niciodată din frigider.

„Eu iau alimente de la oamenii mei din piață. Întotdeauna. Am eu oameni de ani și ani de zile și chiar dacă schimbă piața, mă duc după ei. Așa sunt eu, loială. Mă duc oriunde, pentru că ei au grijă întotdeauna să-mi dea ce e mai bun. Dacă pepenele pe care l-am luat – dau un exemplu -, nu este bun și îi sun să le spun că nu a fost bun, îmi trimit altul imediat”, a declarat Anamaria.

Anamaria Prodan este o răsfățată, după cum a declarat chiar ea. Vedeta recunoaște că este primită așa cum se cuvine oriunde merge și leagă prietenii cu oamenii peste tot.

„Întotdeauna, oriunde mă duc, primesc câte ceva. Sunt atât de fericită, orice aș primi! Eu sunt o «primitoare». Oamenii încearcă să-mi facă o bucurie. Ei știu că mie îmi place să mănânc, îmi plac animalele, am fermă și atunci, fiecare vrea să-mi dea câte ceva. Eu le spun că dacă îmi dau ceva bun, dulce, că acolo e problema mare la mine, atunci împart cu toată lumea”, a mai spus ea.