Vedete

Keo a devenit tătic: ”Dacă nu trăieşti chestia asta, nu poţi să îţi dai seama cât de emoţionant şi ce căldură sufletească te cuprinde”

La fel ca orice tată de fetiță, Keo este copleșit de sentimente de când micuța Arya a venit pe lume. Artistul recunoaște că ia în calcul și al doilea copil. 

Într-un interviu oferit, în exclusivitate, pentru Star Matinal de Weekend, artistul a povestit cum a fost momentul în care şi-a strâns fetiţa pentru prima dată în braţe.

Am fost prezent la naştere, acolo când s-a născut. Dacă nu trăieşti chestia asta, nu poţi să îţi dai seama cât de emoţionant şi ce căldură sufletească te cuprinde. De atunci, sunt îndrăgostit de ea aşa până peste cap, sunt înnebunit după fetiţa mea, e un miracol”, mărturiseşte artistul.

Ea este Arya Violette, fiica lui Keo și a lui Misty. Sursa foto: captură Pro TV

Keo se consideră binecuvântat şi spune că nu credea că va trăi asemenea sentimente: “Este o perioadă extraordinară şi mă simt binecuvântat că am această enormă şansă să o văd pe Arya în fiecare zi cum creşte şi să mă pot juca cu ea, este genial, sunt dat pe spate complet de această experienţă!”.

Şi dacă tot le este aşa bine şi sunt aşa împliniţi, Keo şi Misty nu ar zice nu nici dacă ar veni ar doilea copil: “Suntem atât de prinşi în această experienţă, o să lăsăm lucrurile să vină de la sine. Nu ne-am propus un plan anume, o să vedem ce se întâmplă pe parcurs. Acum chiar suntem prinşi cu micuţa Arya”, a mai spus Keo.