Vedete

Zac Hanson ,rănit grav după un accident cu motocicleta!

Cel mai mic dintre fraţii care formează trupa pop Hanson, Zac, a fost rănit într-un accident de motocicletă produs în Tulsa, statul american Oklahoma. Din nefericire, rănile suferite în urma implactului sunt destul de multe și grave.

Artistul Zac Hanson, rănit grav în urma unui accident de motocicletă

Muzicianul în vârstă de 33 de ani a scris într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter că se recuperează după ce a suferit fracturi și fisuri la nivelul claviculei, a trei coaste şi un omoplat. Zac Hanson a mai scris că rănile nu au fost mai grave datorită echipamentului de protecţie de bună calitate pe care îl purta. Acesta a mai spus că va fi înlocuit de un toboşar în viitorul turneu al trupei, dar că va putea interpreta vocal.

“Miercuri (n.r.: 2 octombrie) am fost implicat într-un accident de motocicletă în timp ce mă pregăteam pentru o cursă. M-am ales cu trei coaste rupte, fisuri la nicelul claviculei și un omoplat fracturat. Niciuna dintre răni nu se va vindeca fără un repaus, odihnă și o doză sănătoasă de joc! Sunt recunoscător pentru că, datorită echipamentului de protecţie de bună calitate, am putut să merg, chiar dacă acest lucru l-am făcut cu pași mici, încet și cu ajutorul lui Isaac, Taylor și câțiva pompieri de la Tulsa ?. Noi nu vom anula niciun concert. În schimb, îi voi da bețele mele de la tobe prietenului nostru bun Dash Hutton @dashdrumdude pentru următoarele săptpmâni și voi acorda întreaga mea atenție cântatului, chiar dacă umărul meu este în repaus. 

Vă mulțumesc pentru toate gândurile și rugăciunile, sper să vă revăd pe mulți în curând! -Z #youcantstopus”, a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Fraţii Zac, Isaac şi Taylor au format trupa Hanson la începutul anilor 1990. Formația este cunoscută pentru hitul “MMMBop” și a vândut 16 milioane de discuri la nivel mondial.