ExclusivȘocȘtiriVedete

Bianca Drăgusanu, provocatoare și super sexy pe plaja!

StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi iubiți au făcut furori, weekend-ul trecut, pe litoral. În timp ce musculosul afacerist și-a arătat tatuajele, frumoasa blondă a avut o apariție sclipitoare. În cel mai sexy costum de baie și cu un accesoriu de zeci de mii de euro, Bianca a răvășit mințile privitorilor de pe ”plaja milionarilor” din Mamaia.

Zilele trecute, StiriMondene.info, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu pe una dintre cele mai selecte plaje din Mamaia. Iubita lui Alex Bodi a avut o apariție care a tăiat răsuflarea tuturor.

O apariție de neignorat

În cel mai sexy costum de baie, unul minuscul de culoare albă, blondina și-a făcut o intrare spectaculoasă. Apariția vedetei a fost cu atât mai sclipitoare, cu cât a ales să își asorteze ținuta de plajă cu un accesoriu de top. Bianca a purtat la mână un ceas Hublot, accesorizat cu mai multe diamante, ce valorează aproximativ 25.000 de euro. (NU RATA, AICI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

Bianca a purtat pe plajă un accesoriu de top… un Hublot de 25.000 €

Cu toate că era însoțită de musculosul Alex Bodi, bărbatul care a cucerit-o, masculii de pe plajă au reușit cu greu să își ia ochii de la trupul de top al vedetei. Atmosfera de pe ”plaja milionarilor” a devenit de-a dreptul sufocantă în momentul în care Bianca și-a unduit formele senzuale, într-o ședință foto organizată ad-hoc cu ajutorul uneia dintre prietene.

După ce a pozat provocator, Bianca a mers pe șezlong, alături iubitul ei, acolo unde a fost protagonista mai multor momente tandre presărate cu sărutări și mângâieri fierbinți.

Bianca și Alex Bodi, momente tandre pe plajă

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

Ulterior şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]