Vedete

Ce mesaj a transmis Ana-Maria Prodan,chiar de ziua mamei sale decedate!

Ionela Prodan a murit anul trecut, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală foarte gravă. Astăzi, cântăreața ar fi împlinit 71 de ani, iar fiica ei, Anamaria Prodan, nu doar că a mers la cimitir, dar a și transmis un mesaj emoționant în memoria ei. 

Anamaria Prodan a avut puterea să-i vorbească mamei ei până la final, când încă se afla pe patul de spital. A iubit-o extrem de mult și a avut grijă de ea până în ultima clipă. Așa că astăzi, când Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani, impresara a mers la cimitir, a aprins o lumânare și s-a rugat pentru sufletul mamei ei.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a scris și un mesaj emoționant cu această ocazie:

La mulți ani iubirea vieții mele !!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele ! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără margine mama mea frumoasă!”.

View this post on Instagram

La mulți ani iubirea vieții mele !!! Sa razi și sa cânți alături de îngerii tai azi de ziua ta!!! Tu ești in sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele ! Tu imi călăuzești pașii secunda de secunda ! Te iubesc fara marginele mama mea frumoasa ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lamultiani #mamameadevis #ionelaprodan

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on Oct 5, 2019 at 3:01pm PDT

Ionela Prodan își făcuse testamentul

Deși între Anca și Anamaria Prodan nu a existat niciodată vreun conflict, cântăreața de muzică populară a decis să împartă averea între cele două fiice și cei patru nepoți ai săi. “Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa…. mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV.

Printre bunurile trecute în testament s-au numărat casele din Las Vegas, din Bucureşti, dar şi mai multe terenuri. “Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»”, a mai povestit Ionela Prodan la acea vreme.