Vedete

Şerban Huidu atac dur la adresa artiștilor veniți de peste Prut, el s-a legat în mod special de Irina Rimes și de trupa The Motans

Șerban Huidu o face praf pe Irina Rimes. Fostul realizator TV a criticat dur artiștii care au venit de peste Prut pentru a face performanță la noi. Nici trupa The Motans nu a scăpat.

Acesta a postat un mesaj foarte dur pe contul său de Facebook, mesaj în care îi critică pe cei de la The Motans, pe Irina Rimes și pe mulți soliști veniți de peste Prut.

Huidu spune că s-a săturat de motani fără voce, iar despre Irina Rimes a declarat că efectiv nu mai suportă să o audă la radio. Vedeta a venit și cu un sfat pentru posturile de radio.

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut”, a scris Șerban Huidu pe Facebook.

„Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu’ îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, a mai spus Huidu.