ExclusivȘocVedete

Bomba in showbiz! Gabi Tamaș divorțează?!

Gabi Tamaș e din nou în centrul unor controverse de proporții. După ce a comis-o în mare stil, fotbalistul fiind dat dispărut de la echipă pentru o zi, oficialii clubului Hapoel Haifa ar fi luat în calcul rezilierea contractului său. Din câte se pare, problemele din plan fotbalistic nu ar fi singurile bătăi de cap cu care se confruntă Tamaș. Escapada din weekend se pare că i-ar fi fost fatală în plan amoros. StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în  posesia unor informații uluitoare, de ultimă oră, despre situația cu care se confruntă Gabi Tamaș.

După ce a pus pe toată lumea pe jar și a „dispărut” o zi de la echipă, Gabi Tamaș s-ar confrunta cu probleme serioase în cuplu. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Ioana Tamaș, soția fundașului, ar fi pus piciorul în prag și pare decisă să pună capăt mariajului.

După toate aparențele, ultima experiență bahică a sportivului i-ar fi pus capac Ioanei, care ar fi decis să-l părăsească pe Gabi. Surse din anturajul celor doi vehiculează, de altfel, ideea că divorțul nu mai poate fi evitat.

Nu a mai ajuns la hotel!

Gabi Tamaș pare că nu a învățat prea mult din iureșul la care a luat parte în urmă cu doar câteva luni. Aflat alături de echipa unde este legitimat, fotbalistul ar fi comis-o grav. Hapoel Haifa este în cantonament în România. A disputat mai multe partide de verificare, iar sâmbătă au învins cu scorul de 2-0 pe CS Mioveni.

Meci în care Gabi Tamaș a fost titular. Ba, mai mult, a și primit banderola de căpitan. După partidă, fundașul a ieșit la un local din Herăstrău în compania colegilor de la Hapoel Haifa și a unor amici super-apropiați. Și dus a fost! Apărătorul nu a mai ajuns la hotelul unde este cazată echipa, nu s-a prezentat la antrenament și a fost dat dispărut de oficialii echipei.

Fotbalistul Gabi Tamaș divorțează de Ioana?!

Ioana Tamaș: “Habar nu am unde este!”

Nu a răspuns nici măcar la telefon. Nici coechipierilor și nici… soției! StiriMondene.info, a luat legătura cu Ioana Tamaș. Cu sinceritate debordantă, soția fotbalistului ne-a declarat scurt: “Habar nu am unde este! De unde să știu? Sunt cumva mă-sa?!”. Un răspuns halucinant, care atesta faptul că “tricolorul” a dispărut, pur și simplu.  După mai multe ore în care nimeni nu a știut nimic de el, Tamaș a dat, până la urmă, semne de viață.

Arestat în Israel din cauza alcoolului

În luna martie, Gabi Tamaș “zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de doar 90 km/h. În cele din urmă, după o urmărire ca-n filme, polițiștii au reușit să-i oprească mașina. Oamenii legii au simțit, imediat, miros de alcool când au ajuns în dreptul geamului fundașului. Acesta din urmă se afla în mașină cu două femei, una dintre ele fiind soția sa, Ioana.

Polițiștii l-au dat pe Gabi Tamaș jos din mașină și, după testele efectuate pe loc, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel.

Mai mult, Gabi Tamaș nu s-ar fi putut ține pe picioare în fața polițiștilor. Aceștia l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar fotbalistul, pur și simplu ar fi căzut. Oamenii legii au mai depistat că fundașul nu avea poliță de asigurare la autoturism, infracțiune deosebit de gravă în Israel. Mașina fotbalistului a fost reținută timp de 30 de zile. Permisul i-a fost automat suspendat pentru aceeași perioadă.

A fost în arestul poliției din Israel timp de șapte zile. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. Ulterior, Gabi Tamaș a efectuat două luni de muncă în folosul comunităţii pentru fapta sa. S-a mai ales şi cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de patru ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]