Vedete

Mădălina Ghenea și-a găsit jumătatea! Cine este milionarul care a fermecat-o pe frumoasa româncă

Frumoasa româncă a fost luată prin surprindere de către iubitul ei, pe care îl cunoaște doar de câteva luni, atunci când i-a dăruit un inel superb care are un rubin imens! 

Milionarul Vito Schnabel a dezvăluit pe contul lui Instagram o fotografie care spune totul despre sentimentele pe care le are pentru Mădălina Ghenea, în poza cu pricina ținând-o pe focoasa brunetă de mână, lăsând la vedere degetul inelar pe care a înflorit o bijuterie de senzație, una probabil destul de scumpă pentru a scoate din foame o țară din lumea a treia, relatează wowbiz.ro.

Ai Samsung la super preț + voucher de la Blue Air

Mai exact, Mădălina Ghenea are, acum, pe deget un inel de logodnă din aur, cu un rubin uriaș și un diamant.

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, actualul logodnic al Mădălinei Ghenea, Vito Schnabel a mai fost cuplat, cel puțin de presa tabloidă de peste Ocean, și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.

 Vezi ofertă la care primești garantat voucher Blue Air de 100 de Euro