Vedete

Adela Popescu, emotionata de bucurie chiar de ziua ei! Cu ce a surprins-o soțul?

Astăzi este ziua de naștere a Adelei Popescu și, cu puțin timp înainte să ajungă la serviciu, ea a avut lacrimi de bucurie în ochi. Soțul ei i-a făcut o surpriză și, ulterior, a împărtășit tuturor ce i-a spus frumoasei prezentatoare înainte  să ajungă la emisiunea de la Pro TV

Adela Popescu, surprinsă cu un gest romantic de soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu împlinește azi vârsta de 33 de ani și, pe lângă darul special pe care i l-a pregătit cu ocazia acestui eveniment special, soțul său i-a mai pregătit o surpriză! El a decis să o ducă la serviciu cu mașina pentru ca astfel, sărbătorita să poată sta cât dorește pe telefonul mobil și să răspundă tuturor mesajelor pe care le primește în privat și nu numai. Blocați în traficul infernal din București, cei doi soți și-au făcut un selfie, iar Radu Vâlcan a fost cel care l-a postat pe Internet.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.?
La mulți ani, iubirea mea!?☺️?” este mesajul scris de soțul sărbătoritei pe contul lui oficial de Instagram.

La un moment dat, Adela Popescu i-a lăsat comentariul următor: “WOW, DAD, (WOW, tată), ce mesaj frumos ❤️”, începutul acestuia fiind același cu cel de pe cana lui Radu Vâlcan pe care a folosit-o partenera lui de viață.

În cadrul ediției de astăzi de la “Vorbește Lumea”, Adela Popescu a îmbrăcat o rochie albastră, scurtă și transparentă. Puteți vedea cum i-a stat vedetei în imaginile din galeria foto a articolului.