Vedete

Simina Costea, declarații șocante despre divorțul de What’s Up: “Nu prea sunt atrasă de băieți…”

Simina Costea a oferit noi declarații emoționante despre divorțul de What’s Up. Mai mult, fosta soție a cântărețului a vorbit și despre prima relație de iubire după despărțirea dureroasă. Frumoasa blondă a rămas în relații foarte bune cu nașii pe care i-a avut la nunta cu What’s Up, respectiv Andra și Cătălin Măruță; ei s-au revăzut la un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. 

Simina Costea, noi declarații emoționante despre divorțul de What’s UP

În timp ce What’s Up și-a refăcut viața amoroasă alături de Alice Badea, fosta soție a cântărețului își dorește să mai aștepte până când va decide să se implice într-o relație serioasă. În timpul unor noi declarații Simina Costea a dezvăluit că divorțul a afectat-o, însă, este o fire puternică și știe să privească partea plină a paharului în orice situație. În plus, a mai spus blonda, este atrasă de “bad boys (n.r.: băieții răi)” și că e dornică de aventură.

“Nu sunt omul care rămâne dezamăgit şi se închide într-o cutiuţă. Sunt un om optimist, înţeleg din fiecare lecţie ce trebuie, sper. Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei, am nevoie de aventură. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nici nu este cazul acum. Am prioritizat întotdeauna cariera, tot ce fac profesional vorbind, fac din toată inima”, a declarat Simina Costea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mai mult, frumoasa blondă a subliniat că lupta câștigată  împotriva kilogramelor în plus reprezintă un nou început și că se simte la fel cum era în urmă cu zece ani, atunci când începea povestea de dragoste cu artistul What’s Up. “Sunt în perioada aia frumoasă în care eram şi cu Marius acum 10 ani, când toate visele erau pe tavă, le legam într-o fundiţă”, a mai mărturisit vedeta.

Vă reamintim că Simina Costea a făcut nunta cu Marius Ivancea, alias What’s Up, pe 28 august 2016, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.