ȘtiriVedete

Cât cere Andreea Bălan să cânte la nuntă? Ei bine, acești miri pot spune că suma pe care au dat-o ca solista să le cânte la nuntă a fost fabuloasă

Andreea Bălan este una dintre cele mai solicitate vedete la evenimente, nu doar pentru piesele ei, ci și pentru show-ul pe care îl face alături de Petrișo și celelalte dansatoare. Potrivit site-ului andreeab.ro, mirii din imagine au plătit 4500 de euro + TVA pentru a-i avea la nuntă pe Andreea Bălan și Petrișor.

Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”, scrie pe invitație.

Printre cele două reprize de 45 de minute de muzică live, alături de dansatorii ei, Andreea Bălan va avea grijă ca invitații de la nuntă să se simtă foarte bine, astfel că, ea le-a pregătit multe dansuri și 12 schimbări de costume. Petrișor, în schimb, are grijă ca dansul mirilor să fie impecabil, astfel că, înainte de nuntă el îi va pregăti pe cei doi miri, ca mai apoi, în timpul dansului, la nuntă, să îi asiste alături de alți 5 dansatori.

Lora a prins buchetul aruncat de mireasa Andreea Bălan

După dansul mirilor Andreea Bălan și George Burcea, momentul tortului și nu numai a avut loc o altă scenă încărcată din punct de vedere emoțional: cel în care mireasa și-a aruncat buchetul. După ce le-a păcălit pe domnișoarele care visează la o nuntă de poveste, artista a aruncat buchetul de mireasă direct în mâinile fetiței nașilor ei. Monica Davidescu și soțul ei, Aurelian Temișan, au fost uimiți și s-au amuzat alături de invitați.

Cum micuța Dora Maria Davidescu Temişan mai are ceva timp până își va întâlni alesul și va face pasul cel mare, Andreea Bălan a fost nevoită să repete mișcarea. De data aceasta, buchetul de mireasă a ajuns la Lora. Frumoasa cântăreață a fost șocată și, după câteva clipe de uimire, ea a mărturisit doar: “A venit la mine”.

Cu buchetul de mireasă în mână, artista Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan, care a luat-o de mână și au mers împreună spre scenă, unde s-au așezat pentru tradiționalul moment în care voalul îi este prins în părul celei care a prins buchetul. Pe contul ei de Instagram Stories, fosta prezentatoare TV a urcat mai multe filmări de azi-noapte, însă nu a scris nimic despre nunta sa cu logodnicul Ionuț Ghenu.

“Venim la nunta ta!”, a spus Andreea Bălan cu multă bucurie în glas.

“Bine”, a reacționat Lora, care era încă foarte emoționată.

“Lora, urmezi”, i-a șoptit la Monica Davidescu.

“Știu”, a zis fosta prezentatoare de la Pro TV.