Vedete

Cine este noul iubit al Andreei Mantea, cel care i-a furat inima

Da, este adevărat! După o lungă perioadă în care a fost o femeie singură și și-a dedicat timpul doar fiului ei, David, și carierei, Andreea Mantea “i-a făcut loc” în viața și inima sa unui bărbat. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D iubește din nou și este extrem de fericită.

Andreea Mantea iubeşte din nou. Cine este iubitul misterios

Micul secret al brunetei a ieșit la iveală pe platourile de filmare ale emisiunii “Se Strigă Darul”, după ce întreaga echipă a ajuns în Maramureș, unde a avut loc nunta Cameliei și a lui Ghiță. La un moment dat, după ce a ajuns în casa miresei, Andreea Mantea se emoționează atât de mult de povestea de dragoste pe care o au cei doi tineri, încât simte nevoia să se destăinuie, relatează wowbiz.ro. “Dialogul fetelor” nu lasă loc de interpretări în legătură cu faptul că vedeta ar avea un iubit. În plus, Camelia ia rolul prezentatoarei pentru câteva clipe și îi pune tot felul de întrebări acesteia. Răspunsurile oferite de Andreea Mantea la întrebările – fulger ale Cameliei vor dezvălui secrete unice din viața vedetei Kanal D.

Discuția lor, cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Andreea Mantea, dar și nunta tradioțională din Maramureș vor putea fi văzute în această seară, de la ora 20:00, într-o noua ediție “Se striga darul!” la Kanal D. De la petrecerea din această seară nu vor lipsi preparatele culinare deosebite, muzica bună și frumoasele porturi populare, adevărate piese de artă din zona Vișeului de Sus, acolo unde are loc fericitul eveniment. În plus, discuțiile aprinse dintre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vora condimenta ediția “Se strigă darul”.