Vedete

Alex Velea a semnat cu Antena 1. Află emisiunea unde va prezenta!

Vești bune pentru fanii lui Alex Velea, care și-au dorit enorm să-l revadă pe micile ecrane, nu doar în mediul online sau în timpul concertelor! Carismaticul artist se întoarce la Antena 1, după o absență de mai bine de o jumătate de an… de când a părăsit echipa emisiunii “Acces Direct”. În urmă cu câteva ore s-a aflat show-ul în care iubitul Antoniei va putea fi văzut.

Alex Velea revine la Antena 1! Artistul participă la “Asia Express”, sezonul 3

Da, e oficial! În vârstă de 35 de ani, Alex Velea a acceptat invitația producătorilor de la “Asia Express – Drumul Dragonului”, emisiune care a ajuns la al treilea sezon. Deși mulți dintre apropiați și fani ar fi vrut să-l vadă făcând echipă cu partenera lui de viață, Antonia, ei bine, artistul va încerca să câștigele marele premiul al competiției alături de Mario Fresh.

În afară de cei doi artiști, care au semnat contractul pentru a trăi experiențe de neuitat în noul sezon “Asia Express”, alte șase celebrități au acceptat provocarea inedită! Aceștia sunt: cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi însoțit de cineva apropiat și Alina Ceușan, alături de Carmen Grebenișan – două dintre cele mai admirate și urmărite influencere din România, relatează elle.ro.

În total, opt echipe vor participa la îndrăgitul show de televiziune. “O să anunțăm și noi curând echipele participante, însă până atunci nu putem să dezvăluim nimic despre acest lucru”, au declarat reprezentanții Antena 1, conform sursei citată mai sus. Echipele care intră în competiție urmează să părăsească România și să se îndrepte spre țara din care se va da startul show-ului în perioada cuprinsă între 15 și 19 octombrie.

Filmările pentru “Asia Express – Drumul Dragonului” vor începe luna aceasta, iar prima ediție a show-ului va rula pe micile ecrane, cel mai probabil, la finalul lunii ianuarie 2020. Potrivit celor mai noi informații în legătură cu concurenții care participă în cel de-al treilea sezon al emisiunii, Alex Velea se numără printre artiștii care au acceptat provocarea oficialilor de la Antena 1.

În primele două sezoane de la “Asia Express” marele premiu a fost în valoare de 30.000 de euro, iar echipele câștigătoare sunt: Raluka – Ana Baniciu și CRBL – Oase. Vă reamintim că primul sezon al emisiunii a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar cel de-al doilea, în India şi Sri Lanka.

Alex Velea și Antonia , poveste de iubire ca-n filme

Antonia Iacobescu și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.