Vedete

Ramona Gabor a uitat de unde a plecat, ea atacă dur țara în care s-a născut!

Ramona Gabor este de câțiva ani stabilită peste hotare, iar job-ul ei de model a făcut-o cunoscută și apreciată de multă lume. Însă, sora Monicăi Gabor a descoperit faptul că românii nu o tratează așa cum este ea obișnuită, din contră, este destul de criticată în țara în care s-a născut. 

Recent, Ramona Gabor a organizat, pe contul ei de socializare, o sesiune de întrebări și răspunsuri, încercând să discute cu cei interesați de viața ei. Cu această ocazie Ramona a avut neplăcerea de a constata că românii nu o apreciază  Mai exact, dezamăgită la maximum de reacțiile românilor, Ramona Gabor a izbucnit.

”De fiecare dată când primesc mesaje negative acestea sunt din partea românilor. Voiam să vă zic, totuși, să încercați să fiți mai buni, mai iubitori, mai drăguți unii cu alții… Să nu mai fim atât de răi pentru că nu ajută cu nimic în viață. Nu e bine să avem aceste sentimente de ură pentru persoane pe care nu le cunoaștem. E păcat, e trist” , a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Ramona Gabor locuiește de ani buni în Dubai

Sora Monicăi Gabor s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Dubai, unde lucrează ca model. Când nu defilează pe catwalk-uri, bruneta se relaxează alături de familia pe care o are în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Ori de câte ori are mai mult timp liber Ramona Gabor merge pe pământul Americii, unde locuiește de aproape un deceniu sora ei, Monica.

Ramona Gabor și… rețeta fericirii

Ramona Gabor a descoperit rețeta fericirii și a dorit ca toți prietenii virtuali de pe Instagram să o afle. Mesajul Ramonei – scris în limba engleză – a fost pe placul fanilor, aceștia intrând în joc și lâsând comentarii pe aceeași temă.

Ramona dă de înțeles că a descoperit ingredientele pentru a avea o viață fericită.

„Vrei să îţi întâlneşti marea iubire a vieţii? Uită-te în oglindă! Învaţă că te iubeşti pe tine, întâi de toate, fii fericită şi găseşte cea mai bună variantă a ceea ce ai tu acum, iar restul va veni de la sine. Cu dragoste, Ramona”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram. 

”Te admir încă de mică, ești superbă!”, ”Este adevărat, nu poți da ce nu ai chiar tu, înainte de toate”, au fost două dintre comentariile fanilor.