Știri

Patru oameni au fost răniți in Argeș in urma unui accident! Vezi video!

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp în județul Argeș. Patru persoane au fost grav rănite după coliziunea dintre două autoturisme. Mai multe echipaje de ambulanță și pompieri intervin. (VEZI ȘI: CÂNTĂREAȚA EMMY, ACCIDENT CU PORSCHE ÎN CENTRUL CAPITALEI)

La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, ambulanțe SMURD și terapie intensivă. Din cauza accidentului, în zonă se circulă alternativ. Deocamdată nu se știu cauzele care au dus la producerea coliziunii.

Trafic restricționat pe A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi, pe A1 Sibiu-Deva, este instituită o restricție pe autostrada A1, la  km. 384+400-384+200, BU, sensul Ilia-Sibiu, pentru lucrări la panourile antifonice, între orele 08.00-19.00.

De asemenea, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti – Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 93 – 94, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, se restricţionează circulaţia rutieră, până la ora 18:00, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare a suprafeţei carosabile. (CITEȘTE ȘI: IMPACT FRONTAL ÎNTRE O DACIE 1310 ŞI UN VW ÎN BUZĂU! AU MURIT PE LOC)

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.