Știri

Informații despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu!

Evoluția stării de sănătate a fostului președinte Ion Iliescu este una ușor favorabilă, dar va rămâne în continuare internat la spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace. Declarațiile au fost făcute de surse din cadrul unității medicale în care fostul șef al statului se află.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost supus unor controale amănunțite. El a împlinit 89 de ani primăvara trecută, mai exact pe 3 martie.

“Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (n.r.: sâmbătă) una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au precizat surse medicale, relatează Mediafax.

Ion Iliescu a fost internat vineri, 4 octombrie, la Spitalul Elias, asta după ce fostul președinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care și care în prezent s-au acutizat. Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru MEDIAFAX surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.