Știri

O adolescentă de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea

Familia unei fete de 15 ani a reclamat că tânãra a fost răpită de doi indivizi, aceștia luând-o chiar de pe stradă cu o mașină de culoare albă. Cum cazul ”Caracal” rămâne în actualitate, polițiștii din Bârlad si Vaslui au intrat în alertă. S-a solicitat ajutorul politiștilor din judetele limitrofe – Galati si Bacău, iar fata a fost găsită dupã câteva ore, în comuna Ghidigeni.

Iubirea cere sacrificii, chiar cu riscul de a pune pe jar familia și poliția. Iar atunci când ”fluturii din stomac” își cer drepturile, nimic nu mai contează. Fata respectivă, spun apropiatii, conform vremeanoua.ro, se plimba cu surorile sale mai mici prin sat, când o masinã albã a oprit lângã ele, iar fata cea mare s-a urcat în autoturism. Unii spun cã adolescenta s-ar fi urcat de bunãvoie, dar surorile mai mici au fost “instruite” de sora mai mare să spunã părinților cã a fost luatã cu forța. Surorile mai mici, de altfel, au spus părinților că sora lor a fost rãpitã. Acestia au încercat sã ia legãtura cu fata, pe telefonul mobil, însă nu au reusit.

”A fost stabilit un cerc de suspecți”

Polițiștii au demarat cercetările, imediat după ce a fost anunțată dispariția fetei de 15 ani, minora fiind, ulterior, localizată de polițiști.

“Apelul cu anuntul rãpirii a fost fãcut la 19:55, de cãtre un bãrbat care a anuntat cã fiica lui de 15 ani a fost rãpitã de doi bãrbati necunoscuti, cu o masinã, care au plecat cu fata într-o directie necunoscutã. Echipa operativã a început imediat cercetarea, au stabilit un cerc de suspecti si au apelat la colegii de la IPJ Galati si IPJ Bacãu, care au sprijinit în cãutãri si cãrora le multumim cu aceastã ocazie. Minora a fost identificatã în judetul Galati, în comuna Ghidigeni, a fost predatã familiei în sigurantã, iar în cauzã se fac cercetãri într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, conform sursei citate mai sus.

Din fericire, tânăra din Vaslui nu dorise decât să fie prezentă la ziua lui ”iubi”, mama fetei refuzând să o lase la ziua de naștere a acestuia. (Citește mai mult AICI)