PoliticăȘtiri

Viorica Dăncilă îl atacă pe Klaus Iohannis: "Când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?"

Premierul Viorica Dăncilă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care îl acuză Klaus Iohannis de încălcarea Constituției și că, prin refuzul de a numi un ministru interimar la Educație, „periclitează o generație întreagă de tineri medici”.

A mai trecut o zi de încălcare a Constituției de către Președintele României.

Prin refuzul de a aplica decizia CCR și a numi un ministru interimar la Educație, Klaus Iohannis periclitează o generație întreagă de tineri medici care nu vor putea susține la timp examenul de rezidențiat fără un ordin de ministru.

Președintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici și servicii medicale de calitate și blochează cu bună știință accesul a mii de tineri absolvenți la sistemul medical.

Domnule Klaus Iohannis, când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?“, este mesajul transmis de Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

A mai trecut o zi de încălcare a Constituției de către Președintele României.Prin refuzul de a aplica decizia CCR și a…

Publicată de Viorica Dăncilă pe Vineri, 4 octombrie 2019

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a revoca doi miniştri şi de a numi miniştrii interimari, după ce CCR a dat o decizie în acest sens, poate merge „spre penal”, menţionând că se va consulta cu juriştii pe acest subiect.