Vedete

Bianca de la Insula Iubirii și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și și-a făcut și alte intervenții estetice la nivelul feței. Vezi cum arată acum soția lui Liviu Gherman

Bianca Hincianu este una dintre cele mai controversate concurente de la “Insula Iubirii”, iar la scurt timp după încheierea filmărilor, ea a început “să se tuneze”. Deși au trecut doar doi ani de când și-a testat relația de iubire alături de Liviu Gherman, ea este transformată după operațiile estetice.

Bianca de la “Insula Iubirii”, transformată după operațiile estetice

După ce s-a întors în România din Thailanda, Bianca, una dintre fostele participante de la “Insula Iubirii”, și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și și-a făcut și alte intervenții estetice la nivelul feței. Vedeta a renunțat și la părul blond… iar, în prezent, este șatenă, iar schimbarea de look o prinde foarte bine, după cum puteți observa în imaginile din galeria foto a articolului. Spre surprinderea tuturor, Liviu Gherman a iertat-o după ce l-a înșelat cu ispita Sorin și s-au căsătorit. Nunta lor a fost una ca-n povești, iar printre invitați s-au numărat și câțiva dintre concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii de la Antena 1.

Vă reamintim că la acea vreme, Bianca a fost criticată că s-a măritat cu Liviu Gherman pentru banii săi și nu pentru că l-ar iubi. De altfel, afaceristul este cu 20 de ani mai mare decât soția lui. “Lucrurile mărunte îmi fac viața fericită, gesturile oamenilor care mă iubesc îmi bucură cu adevărat sufletul!” este mesajul scris Bianca Hincianu-Gherman pe rețelele de socializare în acea perioadă.

Liviu Gherman are doi copii din prima căsătorie; el a fost părăsit de fosta soţie pentru un primar.