Vedete

O concurentă a cântat melodia Irinei Rimes ”Nu știi tu sa fii bărbat”, iar artista a izbucnit în plâns

Telespectatorii au putut să vadă aseară, la Vocea României, un moment emoționant. Una dintre concurente a interpretat o melodie din repertoriul Irinei Rimes, iar artista a izbucnit în plâns din cauza amintirilor dureroase care au contribuit la această piesă. 

Irina Rimes a fost protagonista unui moment emoționant în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României. Una dintre concurente i-a cântat piesa ”Nu știi tu să fii bărbat”, iar artista a început să plângă.

După ce concurenta a terminat de interpretat piesa și Horia Brenciu s-a întors pentru a o lua în echipa sa, Irina Rimes a mărturisit cu lacrimi în ochi că această melodie a fost scrisă în urma unei experiențe personale dezamăgitoare și că se emoționează de câte ori o ascultă.

Iertați-mă.. sunt și eu om”, a spus artista după interpretarea Claudiei Badea.

Este prea emoționant pentru mine să aud aceste versuri pentru că e o piesă foarte personală care a făcut foarte mari schimbări în viața mea personală. Eu îmi doresc să nu trăiești ce am trăit eu, să nu cânți din experiența personală”, a fost mărturisirea făcută cu lacrimi pe obraji de Irina Rimes.

Așteptând următorul concurent, Smiley a întrebat-o pe Irina dacă ea cântă piesa în concerte, iar răspunsul ei a fost ”Da, o cânt chiar cu bărbatul acela lângă mine”. Replica colegului său din juriu a fost că ”Știi că bărbații ți-i alegi singură. De ce nu schimbi standardele? De ce suferi tu pentru toți proștii?”, i-a spus Smiley.