Vedete

Rona Hartner s-a căsătorit ieri! FOTO de la nunta!

Unul dintre cele mai mari visuri ale cântăreței Rona Hartner s-a împlinit ieri, 5 octombrie! Carismatica artistă s-a căsătorit cu alesul inimii sale, DJ-ul francez Herve Camilleri. Cei doi au radiat de fericire în ziua nunții, iar Rona Hartner a purtat o rochie de mireasa nemaivăzută, unicat! Soțul vedetei i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții sale: cea în care a fost diagnosticată cu temutul cancer.

Rona Hartner s-a căsătorit sâmbătă, 5 octombrie! Ce rochie de mireasă inedită a avut

Rona Hartner a îmbrăcat rochia albă de mireasă la 46 de ani, devenind ieri, oficial, soția artistului Herve Camilleri. Ei au spus câte un: “Da!” hotărât în fața ofițerului de la Starea Civilă din orașul francez Toulon. Fericitul eveniment a fost unul neobișnuit, pentru că printre invitații chemați de miri… au putut participa și oameni necunoscuți care și-au dorit să le fie alături în ziua cea mare.

“Azi (n.r.: ieri) e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourd’hui je me marie hopaaaa”, a scris Rona Hartner pe pagina sa oficială de Facebook.

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, extravaganta artistă a ales o rochie de mireasă unică: aceasta este albă, cu crinolină și are motive tradiționale maramureșene. În locul unei diademe cu cristale, ea a purtat pe cap o coroniță cu flori. La nunta actriței a fost prezentă și fiica ei din prima căsătorie.

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro., a declarat Rona Harther într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp,  relatează click.ro.

Tortul mirilor a fost pur și simplu spectaculos! El a avut șase etaje și un design impresionant, care i-a cucerit pe invitați. Deși s-a căsătorit pe meleagurile Franței, Rona Hartner a ales ca în meniu să fie și preparate tradiționale românești. Sărmăluțele cu mămăliguța nu au lipsit de pe mese, conform sursei citată mai sus.

Rona Hartner, diagnosticată cu cancer

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner a anunțat pe o rețea de socializare că a început o luptă grea cu cancerul de colon. Ulterior, ea a fost supusă mai multor operații, realizate atât în țară, cât și peste hotare.