Vedete

Valentina Pelinel îl așteaptă acasă pe Borcea, el este la un pas de eliberare

Fostul model a ajuns din nou la silueta inițială, după cele două nașteri. Acum însă, după ce a aflat că soțul ei ar putea fi eliberat din închisoare, Valentina și-a făcut o schimbare de look. 

La scurt timp după ce s-a cuplat cu afaceristul Cristi Borcea, Valentina Pelinel a devenit mamă a trei copii: un băiețel și două fete gemene. Fostul model nu a stat foarte mult timp cu kilogramele în plus adunate în urma nașterilor, așa că a bătut imediat la ușa unei antrenoare de fitness care a avut grijă s-o facă din nou… cum era.

Așa se face că acum ea arată ca trasă prin inel, iar la asta a ”adăugat” și o schimbare de look, după ce a auzit că soțul ei, aflat după gratii acum, ar putea fi eliberat condiționat.

Puterea interioară crește atunci când ai grijă de tine, de cum arăți și de ce simți. Voi ce faceți doar pentru voi?”, este mesajul care a însoțit poza publicată de Valentina.

În data de 12 septembrie 2018, vedeta s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Cei doi au împreună un copil, pe Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Pe 1 martie 2019, fostul model l-a făcut pe Borcea tată de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie a anului precedent, Pelinel și Borcea au făcut nunta în Ungaria.