Știri

Asistenții maternali ai Sorinei fac declarații șocante la trei luni după marele scandal

Sorina, fetița din Baia de Aramă, adoptată de o familie din America, a început o viață nouă peste ocean. Asistenții maternali care au crescut-o însă în ultimii ani speră ca fetiță să ajungă din nou la ei, așa că i-au transmis un mesaj emoționant. 

În luna iunie a acestui an a fost un adevărat scandal național după ce s-a aflat că o familie de români care locuiește în America a reușit adopția unei fetițe aflată în îngrijirea unor asistenți maternali din Baia de Aramă.

La câteva săptămâni distanţă, Sorina a ajuns chiar în America, acolo unde pare să se fi integrat rapid. Fetiţa pare fericită şi chiar a început să-şi facă prieteni. Merge la şcoală, se înţelege bine cu colegii, iar lucrurile par să se îndrepte pentru ea, ţinând cont de şocul pe care l-a suferit atunci când a plecat de lângă familia care a crescut-o de mică.

În plus, Sorina ia lecţii de pian, gimnastică şi înot, însă chiar şi aşa, asistenţii maternali din România nu par deloc impresionaţi şi cred că, de fapt, Sorina este tristă şi nu se simte bine în sânul noii familii. Adelina, fiica celor doi asistenţi maternali, a transmis un mesaj dur pe reţelele sociale, prin care îşi exprimă durerea provocată de plecarea fetiţei în America.

Trei luni de când niște ?‍♀️?‍♂️fără suflet te-au smuls de lângă noi ca să ce, să te ducă unde? Departe de noi familia ta, dar ochișorii tăi nu mai sclipesc, fața ta nu mai emană fericire, acum tot ce emani tu e a nepăsare. Parcă văd un copil maturizat în 3 luni, cât alții in 10 ani. Sper ca toate lucrurile astea să nu îți întunece sufletul și când ai să crește să nu ajungi ca ei, așa răi“, a scris Adelina pe Facebook.