Știri

Filmulețul in care apare Alexandra, face ravagii pe internat!

Chiar dacă specialiștii INML au descoperit, în urma expertizării fragmentelor osoase descoperite în cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, ADN-ul Alexandrei Măceșanu, mama acesteia speră, în continuare, că fiica ei este în viață. Teodora Măceșanu a fost intervievată, live, pe Facebook, de Alexandru Cumpănașu, iar femeia a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că speră să-și vadă fata intrând, din nou, pe poarta casei.

Sunt zile și luni cumplite pentru familile celor două adolescente pe care Gheorghe Dincă le-ar fi ucis – așa cum a declarat acesta în fața anchetatorilor -, iar ancheta se află în plină desfășurare. Teodora Măceșanu spune că așteaptă să primească ”o palmă” de la cineva, pentru a se trezi din acest coșmar.

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el”, a izbucnit mama Alexandrei.

”Asta îmi spune inima”

Mama Alexandrei Măceșanu dorește să își regăsească fiica, sperând că aceasta nu este moartă, în pofida informațiilor transmise de specialiștii INML și a celor declarate de ”Monstrul din Caracal”. Teodora Măceșanu insistă asupra ipotezei că Alexandra a fost răpită și ”dusă mai departe”, iar Gheorghe Dincă nu este altceva decât un simplu ”pion” în toată această tragedie.

”Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, într-un interviu ce i-a fost luat chiar de Alexandru Cumpănașu, live, pe Facebook. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.