Știri

ANM ne dezvăluie ce surprize ne pregătește vremea în săptamâna aceasta

Oficialii de la Administrația Națională de Meteorologie au făcut publică prognoza meteo pentru intervalul 7-13 octombrie 2019. Potrivit dezvăluirilor făcute de specialiști, vremea se schimbă radical în comparație cu prima săptămână din brumărel, așa cum este știută în popor această lună. Cu alte cuvinte: temperaturile ajung la normalul acestei perioade. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 7 – 13 octombrie 2019

Vremea pe o săptămână. Temperaturile maxime în România, în intervalul 7-13 ortombrie, vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade Celsius, conform meteoromania.ro.

Prognoza meteo pentru Banat

Va urma o încălzire treptată, până în jurul datei de 10 octombrie, când temperaturile maxime vor atinge în medie 19…20 de grade. În ultimele zile de prognoză se va răcori ușor. În această perioadă se va resimți o ușoară creștere a minimelor termice, dar nu va mai depăși 9 grade. Sunt posibile precipitații pe tot parcursul intervalului.

Cum va fi vremea în Crișana

Vremea se va încălzi ușor și treptat, iar media valorilor termice maxime va fi între 16 și 18 grade. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 5 și 8 grade. Vor fi posibile ploi aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru Transilvania

Până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor avea în medie valori cuprinse în general, între 15 și 17 grade. Temperaturile minime vor fi în general, între 3 și 6 grade, vor fi condiții de ploaie aproape în fiecare zi.

Cum va fi vremea în Maramureș

Până la sfârșitul intervalului de prognoză maximele termice nu vor mai depăși, în medie, 17 grade. Temperaturile minime, în intervalului de prognoză, vor avea variații între 5 și 7 grade, iar condiții de ploaie apar aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru Moldova

Vremea în Moldova va avea temperaturi maxime cuprinse între 15 și 18 grade, iar minime între 6 și 8 grade. Vor fi condiții de ploaie aproape în fiecare zi.

Cum va fi vremea în Dobrogea

În această regiune media maximelor va ajunge să se situeze între 17 și 19 grade, iar a minimelor între 9 și 11 grade. Șansele de precipitații vor fi scăzute.

Prognoza meteo pentru Muntenia

Vremea în intervalul menționat va avea temperaturile maxime între 18 și 20 de grade, media minimelor termice pe întreaga regiune va fi de 6 grade. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Cum va fi vremea în Oltenia

Media maximelor termice se va situa între 17 și 20 de grade. Se vor înregistra temperaturi minime a căror medie va oscila între 7 și 9 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi scăzută.