Știri

Șoc! Anunțul făcut de familia Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dinică!

Cazul crimelor de la Caracal nu este nici pe departe aproape de a fi finalizat, în fiecare zi apar tot mai multe detalii legate de cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Unchiul celei din urmă a declarat  recent că investigatorii săi au descoperit că o filieră arabă ar avea legătură cu dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Acea rețea ar racola fete din România pe care le-ar duce apoi în Italia, din Italia în Monaco şi destinaţia finală: Tunisia.

“În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu susţine că nu este anchetat traficul de persoane, DIICOT dorind închiderea dosarului pentru omor. “Cum mai mult timp în urmă, începând din data de 11.09. am depus niște cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanță care mi-a fost adusă la cunoștință abia ieri și am venit doar să studiez în continuare numărul de dosare rămase în urmă pentru mine. Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a spus avocatul la Antena3.

Nu crede că Gheorghe Dincă a fost un ”lup singuratic”

Firește, astfel de întrebări incită publicul și permit apariția unor ipoteze diverse, unele cu adevărat șocante. Alexandru Cumpănașu nu crede că Gheorghe Dincă a fost un ”lup singuratic”, așa cum s-a acreditat ideea, încă de la începutul anchetei, considerând că expertiza fragmentelor osoase – atât în cazul Alexandrei, cât și în cazul Luizei Melencu – nu demonstreză, în proporție de 100% că Gheorghe Dincă le-a ucis. Totuși, specialiștii INML au transmis, la un moment dat, că ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost identificat în urma expertizării fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat pe care anchetatorii l-au descoperit în curtea ”Monstrului din Caracal”.