Știri

Tragedie in Piatra Craiului! O femeie a murit , iar un bărbat a ajuns cu răni grave la spital, după maratonul organizat pe munte!

Momente de groază la Maratonul Piatra Craiului, unde startul s-a dat în această dimineață. În timpul cursei, doi participanți au alunecat și au căzut într-o râpă. Imediat, la fața locului au intervenit mai mulți salvamontiști, ambulanșa SMURD și pompierii. În ciuda eforturilor salvatorilor, sportiva a murit, iar un bărbat a fost rănit grav, având ambele picioare fracturate.

Tragedie la Maratonul Piatra Craiului 2019

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, mai multe echipaje au mers în zona Dâmbovicioara, la Maratonul Piatra Craiului, pentru salvarea celor două persoane care au căzut într-o râpă

“Salvamontul a intervenit pentru salvarea a două persoane. La locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator și un bărbat conștient cu ambele picioare fracturate”, au transmis reprzentanții ISU Argeș.

Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. În zona Piatra Craiului are loc în weekend un maraton de alergare montană.