Știri

Ordin de protecție emis de polițiști pentru un bărbat violent!

Polițiștii au emis un ordin de protecție pentru un bărbat de 46 de ani din localitatea Burla, considerat un pericol pentru soția și cei cinci copii ai săi. Acesta a fost evacuat din locuință, după ce și-ar fi agresat de două ori soția.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din Marginea au fost sesizați de o femeie de 42 ani, din comuna Burla, cu privire la faptul că este agresată de soțul ei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia locuiește împreună cu soțul și cinci dintre copiii lor.

Femeia le-a spus polițiștilor că a fost agresată de soțul ei atât luni, cât și sâmbătă. „La 05.10.2019, în jurul orei 14.00, persoana vătămată se afla în locuință, împreună cu mai mulți minori. La un moment dat, în locuință și-a făcut apariția soțul de 46 ani, care, pe fondul unei stări de nervozitate, a început să o lovească pe femeia de 42 de ani, moment în care au intervenit copiii acestora și au aplanat conflictul”, au transmis polițiștii din Suceava.

Potrivit acestora, femeia nu a depus atunci plângere penală, dar când a fost din nou agresată luni a sunat la 112.

Polițiștii au emis pe numele bărbatului un ordin protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Acesta a fost evacuat din locuință și este cercetat penal pentru două infracțiuni de violență în familie.