Știri

Pedofilul care a violat și ucis o fetiță de 11 ani își închiriase un apartament lângă o școală din București

Anchetatorii au descoperit faptul că Johannes Visscher și-a închiriat un apartament în București, înainte de a comite crima din Dâmbovița. Detaliul șocant îl reprezintă locația aleasă de pedofil, mai exact lângă o școală! 

Johannes Visscher, pedofilul olandez care a ucis o fetiță de 11 ani în România, după care s-a sinucis, a locuit în București la un hotel situat pe strada Sfântul Ștefan din sectorul 2. Întâmplător sau nu, hotelul se află în imediata apropiere unei școli cu predare în limba italiană. Unitatea de învățământ deține o grădiniță, ciclu primar și gimnazial dar și un liceu. Între cele două clădiri e o distanță de aproximativ 50 metri, relatează wowbiz.ro.

Vecinii au povestit că în zonă se perindă mulți străini, în special olandezi. Joop V. și-a petrecut aici câteva zile și a plătit în jur de 350 lei pe noapte. Camera în care a locuit a fost percheziționată de polițiști la câteva zile după ce acesta a comis o crimă în România.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsită moartă pe un câmp din apropierea comunei în care locuia. Fetița dispăruse cu câteva zile înainte pe drumul de la școală. Polițiștii au descoperit că fetția de 11 ani fusese luată cu mașina de olandez, care a ucis-o și a abandonat-o, după care a părăsit România în grabă. În momentul în care a aflat că autoritățile i-au aflat identitatea, el a intrat cu mașina sub roțile unui tir, murind pe loc.