Vedete

O mare pierdere pentru muzica populară din România. Înmormântarea a avut loc vineri, în mare secret

O tragedie a adus doliul în muzica populară din România. Din nefericire, organismul vedetei nu a mai putut lupta în fața bolii nemiloase… Ea a fost condusă de rude, dar și câțiva dintre artiști. Soțul ei nu a putut merge la înmormântarea care a avut loc vineri, 4 octombrie, în mare secret.

Tragedie în muzica populară din România. Înmormântarea a avut loc  în mare secret

Soția solistului de muzică populară Tiberiu Ceia s-a stins din viaţă în urma unei lungi şi dureroase bătălii cu o boală necruţătoare. Aflat la căpătăiul ei, cântărețul a spus printre lacrimi că va trebui să învețe să își trăiască restul zilelor fără Anca Ceia, femeia pentru care se trezea în fiecare dimineață.

“Îmi împreun lacrimile cu dragul Tibi Tiberiu Aurel Ceia, în dureroasa despărțire de soția și mama fiului lor, profesoara Anca Ceia, care s-a mutat la Tatăl. Să îi fie deschise vămile văzduhurilor. Condoleanțe, dragii mei” este mesajul transmis public de artista Lia Lungu cu puțin timp înainte de înmormântarea soției lui Tiberiu Ceia.

Anca Ceia a fost înmormântată vineri, 4 octombrie, Timişoara, oraşul în care a fost profesoară zeci de ani. Interpretul de muzică populară Tiberiu Ceia nu şi-a putut conduce soţia şi prietena cea mai bună pe ultimul drum din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat.

Anca și Tiberiu Ceia erau împreună de 52 de ani © Facebook
Anca și Tiberiu Ceia erau împreună de 52 de ani © Facebook

În anul 2012, el vorbea deschis despre transformarea pe care au suferit-o sentimentele pe care le-a purtat soţiei sale de-a lungul timpului. Artistul dezvăluia că a ajuns la o concluzie clară: aceea că se completa perfect cu partenera sa, iar viaţa nu ar putea continua fără prezenţa ei. Iată ce declara, în 2012, pentru publicaţia Taifasuri.