MondenVedete

"Îmi bag.." Mihai Bendeac, mesaj vulgar la adresa lui Carmen de la Sălciua, iar cântăreața îi răspunde

Carmen de la Sălciua a dat lovitura cu ultima piesă “Noapte bună iubi”. Melodia este numărul unu pe You Tube, iar una dintre persoanele care a ascultat-o este chiar Mihai Bendeac.  Actorul a avut o reacție surprinzătoare după ce a ascultat versurile și mai mult decât atât i-a transmis lui Carmen un mesaj.

Mihai Bendeac a avut o viziune diferită pentru videoclipul piesei, mai exact, el este trezit de un telefon al iubitei iar aceasta îi repetă cât de mult îl iubește, dar el nu-și dorește altceva decât să doarmă. Atunci când Carmen spune că povestește stelelor despre iubirea ei, Mihai încheie apoteotic cu o înjurătură: ”Îmi bag…”.

DĂ TAG PERSOANEI CARE ÎȚI FACE TREABA ASTA MEREU ??‍♂️

Publicată de Mihai Bendeac pe Luni, 30 septembrie 2019

Filmulețul a devenit viral la câteva ore după ce Bendeac l-a publicat pe contul lui Facebook. Multi dintre fanii actorului s-au identificat cu personajul jucat, însă unii au văzut ușor forțată asociarea lui Mihai Bendeac cu frumoasa Carmen.

”Ar da și Bendeac acolo”, au glumit internauții.

Printre cei care au comentat la postare a fost chiar frumoasa interpretă. Carmen de la Sălciua i-a trimis multe fețe zâmbitoare lui Mihai Bendeac, semn că momentul realizat de actor i-a plăcut, deși acesta s-a încheiat cu… o înjurătură.