ȘtiriVedete

Cum făcea Victor Slav amor cu Bianca? Afla aici detalii picante!

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a ținut, multă vreme, ”capul de afiș” în showbizul autohton. Iar ecourile nu s-au stins încă, unele detalii ”picante” fiind savurate de fani. Una dintre întrebările-cheie care își aștepta răspunsul este aceea referitoare la… partidele de amor dintre cei doi.

Victor Slav a făcut o dezvăluire incendiară în legătură cu acest subiect ”fierbinte”, spunând că – dacă dorea să facă dragoste cu Bianca – trebuia să o anunțe cu 24 de ore înainte. “Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a declarat Victor Slav. Spre surprinderea multora, Bianca Drăgușanu nu a negat cele afirmate de Victor, mulțumindu-se să răspundă printr-un simplu.. ”Da!”

”Țin să precizez că… te iubesc”

Victor Slav i-a mai trasmis Biancă că o iubește și a continuat să ”dea din casă”. “Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc”. Apoi, după ce Bianca a oferit, din nou, un răspuns lapidar (”Ce zisăși?”), Victor a oferit detalii despre relația dintre frumoasa blondă și… aparatele electronice.

“Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum. Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează”, a mai spus Victor Slav în urmă cu ceva vreme.