Vedete

Împăcarea anului?! Carmen de la Sălciua și Culița Sterp surprinși in tandrețuri!

Poaspăt ieșită din relația cu afaceristul Cosmin Isăilă, Carmen de la Sălciua are deja un iubit! Acesta e nimeni altul decât fostul soț: Culiță Sterp. Frumoasa cântăreață a fost fotografiată în tandrețuri cu îndrăgitul artist și avem imaginile cu ei. Mai mult, un martor a povestit cum s-au comportat cei doi foști soți când credeau că nu sunt foarte mulți oameni atenți și nu mai pot nega că nu s-au împăcat.

Carmen de la Sălciua, fotografiată în tandrețuri cu artistul Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a împlinit 31 de ani în urmă cu două zile și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câteva rude și prieteni apropiați. De pe lista invitaților nu a lipsit Culiță Sterp, spre surprinderea multora. În plus, cântărețul a ajuns primul la petrecere și nu a ezitat să își exprime în public sentimentele intense pe care le are față de fosta lui soție.

“Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, statea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul… Carmen era atât de fericită, de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu care a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, a declarat un martor la scenele derulate între cei doi foști soți, relatează wowbiz.ro.

Conform mărturisirilor făcute de unul dintre invitați, spre sfârșitul petrecerii, sărbătorita și Culiță Sterp nu au mai lăsat loc de interpretări cu privire la împăcarea lor. Și… a mai susținut aceeași sursă… cei doi artiști și-ar fi petrecut noaptea în același pat…