ExclusivȘocVedete

Cătălin Botezatu dezvăluiri șocante! Mare designer a dezvăluit că are doi băieți pe care îi ține ascunși de presă! ”Seamănă leit cu mine”

Dacă până acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreți a lui Cătălin Botezatu, iată că designerul a recunoscut că are, într-adevăr, doi băieți, pe care îi ține ascunși de ochii lumii în care se învârte. De asemenea, el a lămurit și care este motivul pentru care nu i-a scos în față până acum. 

Îndrăgitul designer vestimentar Cătălin Botezatu a dezvăluit recent că este părinte, confirmând zvonurile care circulau de ceva vreme în spațiul media. Creatorul de modă a explicat că are doi băieți, cu mame diferite, și a fost adesea întrebat de ce i-a ținut pe aceștia departe de „lumina reflectoarelor”. Pentru a clarifica situația, Cătălin a dezbătut acest subiect, explicând care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

Botezatu a dezvăluit cum arată copiii săi și a vorbit și despre motivele care l-au determinat să-i țină pe aceștia „ascunși” de presă.

Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.

Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.