Vedete

Andreea Antonescu, spune adevarul despre noua relație de dragoste!

Oficial, Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat actele de divorț, însă… acest aspect nu a împiedicat-o pe artistă să nu se îndrăgostească lulea! În plus, mariajul lor era de ceva vreme în abisul despărțirii definitive. Frumoasa cântăreață și noul iubit și-au asumat relația, deși… o perioadă s-au ascuns foarte bine de aparatele paparazzilor și camerele de filmat. În urmă cu câteva ore, ei au fost surprinși împreună… s-au îmbrățișat și, la un moment dat, ei s-au sărutat cu patos! Noul partener al vedetei este mai tânăr cu 10 ani decât ea și… este un crai controversat de la noi.

Andreea Antonescu, îndrăgostită lulea, deși nu a divorțat de Traian Spak

În vârstă de 37 de ani, Andreea Antonescu iubește din nou și pare foarte fericită alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea. Noul iubit al artistei este Ştefan Manolache, unul dintre cei mai controversați crai de la noi. Ei au fost văzuți recent în timp ce plecau de la studioul de înregistrări şi se îndreptau spre un supermarket, relatează spynews.ro. După ce au pus cumpărăturile în coș și au mers să le achite, cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat spre o cofetărie. În timp ce așteptau să le fie puse în pachete prăjiturile, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au sărutat cu patos.

Prima oprire după ce au plecat din cofetărie a fost acasă la cântăreață, de unde și-a luat câinele și, ulterior, s-au îndreptat spre locuința craiului de 27 de ani, unde au pregătit o cină delicioasă, conform sursei citată. În trecut, “Prinţişorul Taxiurilor” s-a iubit cu Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane de la “Bravo, ai stil”, dar și cu bloggerița Ioana Grama.

Fiul consilierului județean și afaceristului Mircea Manolache este, în prezent, reporter la “Acces Direct”, emisiune moderată de Mirela Vaida.

Andreea Antonescu are o fetiță cu afaceristul Traian Spak, de care încă nu a divorțat, însă, cei doi părinți s-au separat de multă vreme.

“Noi avem sentimente unul faţă de celălalt. Traian va rămane în continuare cel mai important bărbat al vieţii mele, rămane tatăl fetiţei mele şi suntem conştienţi că împreună am procreat ceva perfect ce vrem să ducem la rangul de mai mult ca perfect”, a declarat Andreea Antonescu într-un interviu oferit recent pentru Observator.