Vedete

Noua piesă a lui Smiley, terapie pentru relațiile de iubire!

Smiley lansează “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. ”Piesa este că o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o chiar în Statele Unite ale Americii, alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

“Îmi doresc ca toți cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoană iubită”, spune Smiley despre ”My Love”, o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop. Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Smiley

”Pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viață mea”

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul respectiv. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa să pentru filmări.

“Filmarile au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viață mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley. Artistul a avut, alături, la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

“My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limbă engleză. Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat, sperând să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreagă lume.