Știri

Cine ii ocupa locul lui Florin Călinescu la Românii au talent?!

Vestea că Florin Călinescu va lua o pauză de la “Românii au talent”, de pe Pro TV, și va intra în politică, a surprins pe toată lumea. Actorul a fost ales președinte al Partidului Verde și vrea să se dedice acestei funcții. Juratul spune că nu a fost dat afară de la TV, așa cum s-a scris, el a renunțat și ba chiar i-a anunțat pe șefi în urmă cu două luni. StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, delacrații savuroase.

Contactat de reporterii StiriMondene.info Florin Călinescu a vorbit deschis despre decizia de a lua o pauză de la celebrul show de talente, dar și despre cine îl va înlocui la Românii au Talent de la PRO TV.

”N-am fost dat afară de la PRO TV. Eu i-am anunțat de decizia mea. PRO TV-ul este cel care trebuie să decidă ce se întâmplă și să vină cu un punct de vedere oficial. Așteptăm să vedem ce se întâmplă.  Eu nu știu cine o să vină în locul meu. Presupun că o să analizeze mai multe variante. Nu-i ca-n fotbal, iese un jucător și sunt 2-3 variante pe bancă”, a declarat Florin Călinescu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

ȘI-A PIERDUT DOI COPII, IAR SOȚIA I-A MURIT DE CANCER

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Dacă din punct de vedere profesional, nu are motive să se plângă, pe plan personal a primit, de-a lungul timpului, numeroase lovituri.

Cu ani în urmă, s-a căsătorit cu Ana Maria cu care a avut o fetiță. Micuța s-a stins, însă, la doar cinci luni după ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a devenit părinții a doi băieți, Luca și Petru. O bună perioadă au trăit fericiți. Până în 1996, când Ana Maria a fost diagnosticată cu cancer esofagian. După o lungă suferință, femeia s-a stins în 2005. Rămas cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitirul unde și-a îngropat soția.

Șapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea vestea că Luca, fiul cel mic, s-a spânzurat într-o cameră de hotel, în Praga, din cauza depresiei. Acesta nu s-a consolat nicio clipă cu ideea că mama lui a murit, motiv pentru care a recurs și-a încheiat socotelile cu viața, lăsându-și tatăl distrus de durere.