ExclusivȘocȘtiri

Dani Oțil, probleme cu înălțimea iubitei! Imagini senzaționale cu aceștia!

”Iri & Moni” reloaded! StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, filmări super-tari cu prezentatorul de la Antena 1 și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil nu se ridică (fizic) la înălțimea sexoasei iubite.

Relația fierbinte dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi par, în continuare, mai fericiți ca niciodată. Firește, nu se mai ascund de nimeni, cu atât mai mult acum, când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un secret.

Zilele trecute, StiriMondene.info, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Dani și Gabriela în zona Herăstrău, acolo unde cei doi îndrăgostiți au ales să se relaxeze. Asemenea unor adolescenți, colegul de platou al lui Răzvan Simion și sexy-manechina alături de care acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste s-au plimbat, romantic, prin parc.

Legătura cu vestitul cuplu  “Iri & Moni”

Din câte se pare, prezentatorul de la Antenă nu se ridică… la înălțimea iubitei. Diferența evidentă, de centimetri, dintre cei doi ne duce cu gândul la unul dintre cuplurile care au făcut senzație în showbiz-ul românesc, Irinel și Monica Columbeanu.

”Iri & Moni” reloaded! Diferența de înălțime dintre cei doi este extrem de vizibilă

Dani Oțil, despre căsătorie, dar și despre… copil!

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru o publicație din România.

Gabriela Prisăcariu, admirată și controversată

Gabriela Prisăcariu a fost una dintre cele mai admirate, dar și controversate concurente de la Supermodels by Cătălin Botezatu. Deși a fost remarcată de la început pentru frumusețea ei, Gabriela și-a atras destule antipatii.

Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumatatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, asa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea tânăra despre bărbați în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu a studiat la Facultatea de Drept, în cadrul Universității din București și a dat lovitura în modelling, după ce a câștigat exigentul concurs Supermodels by Cătălin Botezatu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]