Știri

Mama Luizei Melenci, declarații șocante!

Dezvăluire de senzație a mamei Luizei Melencu, iar informația a fost transmisă live. Femeia a recunoscut, în timpul unei emisiuni moderate de Victor Ciutacu la România TV, că a încălcat legea, de mai multe ori. 

Monica Georgeta Melencu a relatat cum își trecea ambele fiice granița – prin punctul de la Bechet, cu bacul – mituind vameșii cu câte 100 de euro, conform stiripesurse.ro. Mama Luizei a povestit că și-a dus fata în Italia, fără să dețină procura cerută de lege prin care tatăl acestora – fiind vorba despre ambele fete ale femeii – să își dea acceptul.

”Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi”, a spus mama Luizei Melencu.

Informația pare incredibilă, însă cazul ”Caracal” oferă, în fiecare zi, amănunte senzaționale. Ancheta este în desfășurare, iar soarta Luizei Melencu este încă, incertă, în pofida faptului că Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal” a declarat, în fața anchetatorilor, că a ucis-o.

Luiza Melencu

Implicarea FBI  în cazul Luizei Melencu

Adina Anghelescu a oferit detalii incendiare cu privire la implicarea FBI în cazul dispariției Luizei Melencu. Aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă în primăvara acestui an și, se pare, ar fi fost omorâtă de monstrul de la Caracal.

„Nu suntem noi înalt de avansați în aparatură și o astfel de aparatură se găsește numai în câteva țări din lume, iar tatăl extagerii ADN-ului mitocondrial este America. Ei au fost primii, ei au cea mai înaltă aparatură și mai sofisticată. ADN mitocondrial e transmis doar pe linie maternă. Toate aceste detalii pot fi confirmate de orice specialist. Acest lucru explică și cererea procurorilor români către mama Luizei Melencu. În ce o privește pe Luiza Melencu, profilul ei genetic a fost făcut la Institutul Național de Criminalistică. Din firele de păr care a fost prelevate din peria de acasă de la Luiza.La INML, pe oasele din lizieră nu s-a putut extrage ADN nuclear din cauza că oasele erau prea deteriorate. S-a extras în schimb , la INML, doar ADN cromozomial stabilindu-se că e vorba de cromozomi X, deci provim de la aceeași persoană. Doar Statele Unite și alte câteva țări de pe glob au așa ceva. Pentru asta FBI are nevoie de noi probe de la mamă. Dacă vom extrage ADN din oasele trimise acolo și nu vor conține ADN mitocontrial al mamei, după ce doamna Melencu va da această probă, atunci oasele din lizieră nu ar fi ale Luizei Melencu. Dacă se găsește ADN mamei în ADN mitocondrial, atunci vestea ar fi cealaltă. Dacă doamna Melencu dorește să afle adevărul, în opinia mea trebuie să dea această probă”, a spus Adina Anghelescu, conform Antena3.