Știri

Accident teribil in județul Dâmbovița!

O tragedie fără margini s-a produs în zorii acestei dimineți pe Drumul Național 72 A, la ieșirea din localitatea Voinești către Târgoviște. Un tânăr de 23 de ani a lovit un cal lăsat nesupravegheat, care se plimba pe șosea. Impactul a fost atât de violent, încât mașina în care se aflau trei oameni s-a răsturnat. Din nefericire, unul dintre tineri a murit, iar ceilalți doi s-au ales cu răni grave. Șoferul a fost băgat imediat în sala de operații.

Accident teribil în Dâmbovița din cauza unui cal lăsat nesupravegheat

Un autoturism a acroșat și accidentat o cabalină si, ulterior, s-a răsturnat în această dimineață pe un drum din județul Dâmbovița. În urma impactului, unul dintre pasageri a decedat, iar unul a fost rănit grav. Bărbatul decedat avea 29 de ani și era din Târgoviște. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, tot din Târgoviste s-a ales cu răni grave și a fost dus direct în sala de operație. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare și polițiștii rutieri.

Din primele date, cauza probabila a producerii accidentul ar fi cabalina nesupravegheata pe partea carosabila. Politia face cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa si il cauta acum pe stapanul animalului.